CONTACT

Str. C. Daicoviciu 2, Cluj-Napoca
amn@mnit.ro

e-ISSN: 2734-4487
p-ISSN: 1454-1513
 
 
LICENȚĂ
CC Creative Commons
 
INDEXATĂ
 
CNCS B
 
Erih
 
Contact
SCOPUS Q3 (CLASSICS, HISTORY)
SCOPUS Q4 (ARCHAEOLOGY) 
 
Scimago
 
SJR ActaMN
 
CROSSREF
 
PUBLICATĂ DE 
MNIT
 
EDITARE TEHNICĂ ȘI TIPĂRIRE

MEGA

 
FINANȚARE

MINISTERUL CULTURII

 

COPYRIGHT ȘI LICENȚĂ

Autorii sunt de acord ca revista Acta Musei Napocensis. Preistorie - Istorie Veche - Arheologie să aibă dreptul de primă publicare a articolului trimis. Autorii au dreptul să publice articolul pe site-ul lor personal sau pe alte website-uri, făcând referire la prima publicare. Alți utilizatori au dreptul să descarce şi să folosească articolul doar în cazul în care fac trimitere la autor și la revista în care materialul a fost publicat pentru prima dată.

Copii ale articolului publicat în revistă pot fi utilizate numai în scopuri academice, nu şi în scopuri comerciale.

În ceea ce priveşte licenţa, revista face referire la Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 0.4 (CC BY-NC-ND 0.4) prin care se permite descărcarea și redistribuirea materialelor cu respectarea și atribuirea drepturilor de copyright și fără a le fi aduse modificări.

TAXE

Revista nu percepe taxe de depunere, editare și publicare a materialelor științifice.

ACCES LIBER

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei permite accesarea gratuită a tuturor materialelor incluse în revista Acta Musei Napocenisi. I. Preistorie - Istorie Veche - Arheologie prin pagina de Arhivă dedicată pentru a susține și încuraja diseminarea rezultatelor cercetării.

Cu excepția arhivei electronice de pe presentul site, colecția completă a revistei Acta Musei Napocensis. Preistorie - Istorie Veche - Arheologie poatre fi regăsită în format tipărit în fondurile legale ale Bibliotecii Naționale a României și ale marilor biblioteci universitare din România, în cadrul Bibliotecii Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, precum și în format electronic în baza de date a Bibliotecii Digitale a Publicațiilor Culturale.